Entrada destacada

miércoles, 29 de noviembre de 2023

TIANPSYK - ORIENTACIÓ I MEDIACIÓ FAMILIAR, ACADÈMICA I PROFESSIONAL

PSICOLOGIA I PSICOPEDAGOGIA HUMANISTA A LA CATALUNYA CENTRAL ESPECIALITZAT EN JOVES I ADOLESCENTS


Benvingut i benvinguda al nostre lloc web. Necessites que algú t'orienti de com relacionar-te amb el teu fill o filla adolescent perquè t'escolti? Creus que algú ha d'ajudar al teu fill o filla ja creus que pot tenir problemes? 

Em dic Cristian Torras Belmonte, sóc psicòleg i psicopedagog especialitzat en orientació escolar, mediació familiar i adolescència, i et puc ajudar a comunicar-te amb el teu fill o filla, puc ajudar al teu fill o filla a orientar-se i retrobar-se, i també puc ajudar-vos a l'hora d'escollir estudis i/o carrera professional.




Primer de tot dir-te que el conflicte és part de les relacions humanes, és totalment natural que sorgeixin conflictes a les famílies; això indica que la familia està "viva", que hi ha energia. Seguidament comentar-te que els joves i adolescents viuen en un conflicte etern, no només amb els pares i amb la societat, sinó amb ells mateixos. És natural que els adolescents s'encarin amb la societat, amb el sistema i amb la familia; están construint la seva pròpia identitat. La teva funció com a pare i mare no és indicar el què han de fer en tot moment, sino acompanyar-los en el seu procés i ser-hi quan ho necessitin, saber guiar-los una mica quan ens ho demanin i consolidar uns límits que hem anat inculcant en la seva trajectòria. 




Nosaltres som experts en acompanyar a pre adolescents, adolescents i joves; acompanyar-los en la creació de la seva identitat, a l'hora de prendre desicions acadèmiques, i alhora de gestionar conflictes tan interns com externs. Som experts en acompanyar a families amb fills adolescents a retrobar-se, a encaixar-se i a saber-se adaptar als canvis els fills passen de nens a adolescents. 





També sóm especialistes en orientació professional i en acompanyar-te en processos de recerca de feina. T'orientem, t'ensenyem a planificar un procés de recerca de feina, analitzem i millorem l'estratègia del teu CV, i entrenem la teva intel·ligència emocional per tenir una comunicació assertiva, augmentar la teva ressiliència i acabar trobant el lloc de treball del mercat que millor s'adapta a la teva candidatura. 








BLOG

TIPS, CONSELLS I REFLEXIONS SOBRE BUSCAR FEINA, ORIENTACIÓ I ACOMPANYAMENT FAMILIAR

Seguidament podeu trobar un blog on podeu trobar entrades sobre el procés de buscar feina, temes d'interès per a pares i mares amb fills i filles pre adolescents, adolescents i joves, orientació acadèmica i mediació familiar.